Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men haiku lär ska handla om andra saker så det är nog ingen sån.


katthaiku


en enda katta

kan ta död på en hel by

i mustermer, typ




Bunden vers (Haiku) av halmstrå
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-05 22:25



Bookmark and Share


  vera gade VIP
kanske är det en senryû? Där behöver det ju inte vara en natur/årstidsbild, men kan väl vara en skämtsam eller satirisk betraktning.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå