Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så många ord som vill ut men vad kommer?


En dikt

Hjärta smärta

-skriv nåt nu då

en dag i livet

-men guuuud

skrivkramp

-ja eller hur

-men va f-n


menlöst




Övriga genrer av *Gabriella*
Läst 344 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 22:29



Bookmark and Share


    Bellissima
Oj då ! Är inte ensam Gabriella som skriver om hjärta/smärta...
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

*Gabriella*