Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap, kärlek, svek


Bränmärkt

jag ser in i eldens dansande lågor

undrar tyst vad svaret är på mina frågor

lågorna stiger till ett brinnande inferno

undrar vad som orsakat detta crescendo

svaret är plötsligt så tydligt framför mig

varför lät jag elden sluka allt, även dig?

jag låter mitt hjärta brinna jämnsides med elden

ty jag lät även dig brinna där min käresta vän




Fri vers av Gypzy_Eyez
Läst 353 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 02:42



Bookmark and Share


  Gypzy_Eyez
tack så jätte mycket, glad att mina texter uppskattas
det ligger som sagt mycket mellan raderna och jag är glad att du förstod det =) tack åter igen...
2008-09-09

  Havsbris
Ja,,,

ibland kan kärleken
kväva elden själv...
säger någon!!

jag tror inte på det,
inte heller att du
gjorde det, har sett
har varit där, tro inte
så!

Det handlar inte om
dig, dethandlar om de
som inte kan känna, se
eller vet bättre ;o)

vad du är magnifik för
att leka med ord, väl
valda meteaforer och
synonymer!!

i detta mörka, måste
finnas hopp, man lära
sig av andras misstog,
speciell när vi inte gjorde
något fel ;o)

Livet går vidare, the show
must go on, så även du!!
;o)
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Gypzy_Eyez
Gypzy_Eyez