Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollinstitutet för psykisk hälsa knackar på





Institutet för psykisk hälsa ämnar hälsa på

för kontroll och rannsakning vad gör du med ditt liv

Gör du allt du förmår?

Kan du ge upp nån gång?

Kan du lägga dej ner och bara skrika och gråta?

Som ett barn som inte på nåt vis förmår.

Kan du våga vara slut?

Kan du lita på Kärleken?

Kan du lita på själva Livet?

Vi finns under dej.

Kontrollinstitutet för hälsa och allmän lycka i slutänden av din skit.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP