Till Mr Lindemann, vars text JAG FINNS FORTFARANDE, gav mig nödvändiga insikter....." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Mr Lindemann, vars text JAG FINNS FORTFARANDE, gav mig nödvändiga insikter.....


Ett nytt kapitel ogråtna tårar (1)

  

 

minns denna tid

hur min älskade

blev mer och mer

genomskinlig

 

knytnävsslagen i magen

tillbaks

jag borde förstått jag borde

jag borde ha larmat högre

 

borde ha begripit att det var jag

inte vården

skulle aldrig ha litat på

vården ....... fan

 

knytnäven slår slår slår

de sa att jag gjorde allt och

mycket mer det var inte upp till MIG

men det är jag som lever

 

med helvetena

av minnena när min älskade

fick lida mer än

nödvändigt

 

det är i MITT HJÄRTA

sorgen sitter

det är MINA TÅRAR

som måste gråtas

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 10:14



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det här andas mycket smärta verkligen sorgen gråten måste få komma ut :(

Anna-Karin
2008-09-06

  katt.inc
Ett avgrundsvrål som berör på djupet, maktlös i sorgen och du krossar själar med dina smärtsamma sorgedikter. Tack.
2008-09-06

    Melona
starkt skrivet
som vanligt från dig ulla

det är svårt att kämpa med skulden,
du förmedlar din smärta och kamp innerligt väl
och jag kan inte säga att jag förstår din smärta

men jag förstår att det är skit och sorg

du skriver allvar!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP