Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag döden möter


Tar fram ett block
försöker skriva ner
det som gömmer sig
i min själ

Orden griper tag i mig

Kommer du ens att läsa detta
frågar jag mig själv
Men egentligen handlar det inte
om du ska läsa det eller ej

Det handlar om mig
Och dessa få ord
en sista gång.

Så, kära vän
Innan döden tar mig
får du detta:

”Du betyder mer för mig,
än jag någonsin kan förklara”




Fri vers av friheten
Läst 1076 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2008-09-06 11:06



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Så skört livet är för många, tyvärr. O på nåt vis kan det finnas en djupare tröst i att läsa nåt sånt här i efterand. /B
2008-11-05

  Kristina Wallbing
Men är det inte viktigt att få förmedla sådana ord till den de berör, inte bara hålla dem för sig själv, tills det är för sent?
2008-11-03

  Queen 47
Hu va tragiskt om vännen inte får veta detta innan man dör.
Vackert men sorgligt
2008-10-21

  pussflufftess
fint...enkla ord

”Du betyder mer för mig,
än jag någonsin kan förklara”

men faktiskt så magiska att dessa rader är helt underbara..
2008-10-16

  Kim VIP
Fiiint!
2008-10-03

  Angeldust
Ja vissa människor betyder mer än man någonsin kan förklara.kram Tinny
2008-09-16

  Spir@
Starkt skrivet!
2008-09-13

  Bodil Sandberg
starkt starkt...gör ont att läsa..här finns en övergivenhet en ensamhet så stor..ändå en viljekraft ..en längtan till försoning
en kärlek utan gräns

oerhört starkt och sorgevackert
kram
2008-09-11

  Nasrin
berörande och stark text!
2008-09-10

  genni VIP
Fint skrivet, men blir lite ledsen av raderna, kram
2008-09-09

  SeXara
Något vi borde säga till dem vi älskar innan vi försvinner för evigt. Tyvärr glöms det ofta bort eller hinns inte med...
2008-09-09

    ~maria~
d som vi alla borde låta våra nära och kära höra så ofta som de går. undrebar känsla
2008-09-08

  Gunilla VIP
Bland de fem bästa idag!
Det är du värd! Kram!
2008-09-08

  Sladjana Zubcevic
"Du betyder mer för mig,
än jag någonsin kunde förklara”
Underbart skrivet, min vän!
2008-09-07

  Lejonhjärtas poesi
Underbar poesi och berätta du för din kära vän i god tid innan... och ja måtte det dröja länge än, vackert och berörande slutraderna är härliga.
2008-09-07

  Michaela Dutius
Berörande och stark dikt....till någon som är mycket älskad
2008-09-07

  papessa
en kärlek större till en vän än till det egna livet...
2008-09-06

  Gunilla VIP
Du säger det
vi alla borde säga
innan det är för sent!
En stark påminnelse!
Tack min vän!
2008-09-06

    Lindizz
En mycket stark och berörande text.
2008-09-06

    ej medlem längre
Vacker text.. med viktigt budskap.. Att vi säger kärleksfulla ord till varandra.. medan vi lever
2008-09-06

  Quasimodo
En stark och kärleksfull dikt i sitt budskap och mening !!!
2008-09-06

  aol
bravo blev s berörd
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten