Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför tänker man inte efter före...


Barn och kriget

Det där dumma kriget kom hit
Du vet byn där vi har vårt hus...finns ej mer
Du vet mamma och pappa...de är borta...och lillebror är också borta
Jag letar efter mormor nu, men ingen alls fanns kvar i de huset hon bor i
Du vet X...han tog sönder allt...och alla
Varför gör X så? Vi hade väl inte varit dumma mot honom...eller?
Man får inte slåss för då kommer polisen säger mamma
Tar polisen X nu?
Hoppas det!
Vart ska jag nu ta vägen?




Fri vers av Therés
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 12:57



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Värdefullt att sondera terrängen så
här fint . . . Ja krig är skit, rent ut sagt
så länge mäniskor följer politikers villja
och ej den inre rösten . . . så länge
kommer vår värld att se ut som den gör

Tack för uppväckande text!!!

*APPLÅDER*

*****************************
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!