Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är mitt stearin i ljuset






För,

Han är mitt stearin i ljuset

och

ljus utan stearin

kan inte brinna


Han är mitt ljus

i slutet av tunneln

som jag nu går genom


Han är mitt allt

mitt början

och

mitt slut




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 638 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-09-06 13:49



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Vackert målat och låt ljuset brinna och föra dig mot öppningen där livet tar nya glädjeskutt.
2008-09-08

  Blåbäret
Dina ord säger allt...han är ditt allt...skön förvissning om det, härligt uttryckt
2008-09-07

  Smurfan
Fint, bra tänkt.
Längtar också..
Jag ser ett ljus..
2008-09-06

  Elaine.S VIP
Fint om behovet av någons närhet..
2008-09-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Fina metaforer, som skapar beskrivande bilder av kärlek.
2008-09-06

    ej medlem längre
Så skönt att ha en sådan person som sitt stöd.. sitt ljus.. sin kärlek.. Något att längta efter
2008-09-06

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

Vacker och rörande. Han som bränsle till ljus, ett gnistrande metafor... Hälsar vännen Fredrik
2008-09-06

  anits VIP
Så underbart vackert
målande läsning
2008-09-06

    Vickin
Den kändes verkligen innerlig och go`! Varm och fin. Härlig läsning!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic