Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Pojken som hela tiden krockar med verkligeheten

Accelererar med ljusets hastighet
mot dig
genom stjärnorna
genom galaxerna
universum ut i evigheten
Dina händer knutna om tiden
håll fast
i mig
hårt
evigt
Stannar tiden
Slukande helhet
i mig
du mitt i
Dina ögon som söker
panorerar över rummet
flytande massa
vi är något annat
Nu
Släpper taget
Fortsätter
med ljusets hastighet
i rymderna
mot dig
och din värme
utstrålande
mot jorden
Som solen ger värmen
Du kanske solen
jag mot jorden
Och inom en tiotusendels sekund
försvunnen
i ett svart hål
(För du ser mig inte eller hur?)




Fri vers av Jonathan Ilja
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 14:53



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jasså?
Jo, att bli sedd av vissa men inte av den man vill bli sedda av?
Kunna leva vidare som osedd till att man har möjligheten att kunna göra sig osynlug?
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ilja
Jonathan Ilja