Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt kapitel ogråtna tårar (2)

 

åtta år

vit blus veckad finkjol
vita halvstrumpor svarta lackskor
violbukett i handen

pappas begravning

 

duktig flicka

inga tårar

 

mammas hårda hand

hårdare mamma

 

kistan sänks
ner i det
svarta hålet

jag kan inte gå fram

 

mamma tar hand om

violerna

 

men jag grät inte

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 15:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En fruktansvärd verklighet för en åtta-åring som etsas fast i minnet.
2008-09-07

  Yvonne
Ledsamt men ändå vackert beskrivet.
2008-09-06

  * Ammi *
nej det var väl chocken och kanske att inte riktigt förstå ..
sorgligt att mista sin far så ung ...
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP