Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte sant!! Min pappa är inte så!!

Han rusade in
rödgråten och arg

Säg åt han!
Ring han
gör någonting.

Han stannade mig.
Han var full
sluddrande
sa han
- Hej min son

Han sa det
framför mina
kompisar

Dom tittade
så konstigt
på mig.

Dom skrattade!

Har du en fyllefarsa?
frågade dom mig.
Din farsa är en A-lagare
som sitter här på stan

Mamma, dom skrattade
Jag vill bara dö.
Dom har så fel
min pappa är inte så.

Min pappa är ingen A-lagare
Han är cool
Han kan göra tuggummi av kåda
Berätta en historia som få.
Det var han som lärde mig att cykla
fiska och ösa en båt.

Det var han
som lärde mig snickra
en verktygslåda
en fågelholk
En hemliglåda
som vi hängde
ett hänglås på.

Det var med han 
jag plockade äpplen
gjorde en paj
som du skulle få.

Mamma, säg åt dom!

Min pappa
han är

inte så.

 




Övriga genrer av Sirpa .H
Läst 563 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-06 16:22



Bookmark and Share


  Troll ॐ
så smärtsamt
går rakt
in i hjärtat
och svider!

så starkt skrivet!
smärtsamt målande!
2008-09-29

    Ruffa
Aj vad den gjorde ont!
2008-09-08

  genni VIP
Får tårar i mina ögon, den här texten tar tag i en.....
2008-09-06

  BitterSweet
Oj, oj... fantastiskt bra... man kan riktigt känna smärtan och det sakta nyfödda tvivlet på om pappa verkligen inte är "sån".
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sirpa .H
Sirpa .H