Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu...

Lev inte i det förflutna,

ty där är alla vägar slutna.

Lev inte i framtiden,

ty där syns allt i siden.

Lev i nuet om du vill leva livet,

ty där finns inget som är för givet...




Fri vers av Berra Bäver
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 17:25



Bookmark and Share


  Blåbäret
Denna tyckte jag om...i all sin enkelhet och sanning...
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver