Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En våg




Jag är en våg

som

snart ska återförenas

med havet




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 659 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2008-09-06 18:46



Bookmark and Share


    LadyFool
enkel, vacker, för mig så sorglig.

några få rader rätt i hjärtat.
2008-09-18

  Blåbäret
Placerad bland läsvärda...grattis vännen!
2008-09-09

  Havsbris
MAGNIFIK!!!

Äntligen
ahhahahha

kramis och skål!
2008-09-08

  Lejonhjärtas poesi
Havets oändlighet i vackert böljande poesi!
2008-09-08

  Blåbäret
Skön och vacker...längtansfull...
2008-09-07

  Fånga dagen
Vackert
det är härligt att simma mitt i en våg följa vågen :)

Anna-Karin
2008-09-07

  Tellus Fortuna
Jaa, jag vill också vara vågen.. Härligt formulerat!
2008-09-07

  Smurfan
Vackert!
Vill vara vågen, kanske!
Applåd!
2008-09-06

  Teresia Ridell
Vackert !
Ja visst är vi alla så. Så svårt bara när en del låter sig sköljas iväg alltför tidigt..och vi andra står kvar..
2008-09-06

  Alfie M
Jättefint....
2008-09-06

  Mr Lindemann VIP
Likt en droppe som söker sin make
Kommer denna dikten till mig
Regn förenad i hav
Eller droppar insvepta i regn
2008-09-06

    Fammel Trev
Kort, snyggt, härligt, bra
2008-09-06

  anits VIP
Mycket vackert
2008-09-06

  Ola Rydberg
Vackert
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic