Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj vilken vinnare jag är idag...


Orange

Ville göra något stort.

 

Skriva något fint.

 

Hittade inget som rimmade på orange
så jag struntade i det.

 

 

 

Häller upp en till kopp kaffe
och tittar på Sing a long istället...




Övriga genrer av wedquinna
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 19:57



Bookmark and Share


  Alfie M
Förslag:

ranch (En stor gård i USA)
Kansk (Förkortning på kanske)
Lunch (Lunch på engelska)

Lycka till!
2008-09-06

    Nattviol
*S*
orange...
ja - det är svårt att rimma på...
men blev kul ändå!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna