Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittat







Jag bygger inte Taj Mahal eller kryptor under Rom
jag staplar vad jag funnit

en fjäder en sten ett vindrivet tankegods
skapar helheten där växer inget fram

det läggs som dag till dagar det är

hur du rör vid allt detta
kärlek uppstår







Fri vers av Jaqualx
Läst 486 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-06 20:42



Bookmark and Share


  Blåbäret
detta är så tilllräckligt ...
en funnen njutning, som hittat
2011-11-10

    ej medlem längre
Jag bygger inte Taj Mahal eller kryptor under Rom
jag staplar vad jag funnit

- både enormt vackert skrivet
och väldigt talande!
2008-09-30

    ej medlem längre
Precis så... Precis så... Exakt. Du kan inte finna mer närhet till det stora oändliga mysterium du beskriver! Applåd!
2008-09-11

  lyckeli
Inga bra ord som respons, kommentar, kritik på dessa rader.... Mer än att jag sparar.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx