Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlek....


JAG SÅG ATT DU FÖRSTOD

Det var ett litet antal som såg
mina sorgsna ögon.

Du märkte det
och frågade, varför?

Jag skrattade - ännu en gång,
och jag sa, att alla ögon är inte
så sorglösa som dina.

Men jag lyckades aldrig lura dig
och jag såg att du förstod.

Vi kan inte leva ut vår kärlek,
att inte få vara tillsammans.

Inte alls som i de ömmaste filmerna,
som vi nuddat vid, vid varje tillfällighet .




Fri vers av Smurfan
Läst 568 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-06 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan