Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackert väder, utan moln


Så ler bara den

Det var mycket vackert väder,

då såg jag din blick som log.

Och jag vet inte hur,

men den berörde mig

rörde vid min själ,

så hela mitt hjärta

fylldes med kärlek.




Fri vers av Smurfan
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan