Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jesus, en sådan välsignelse.


Att tro

Att få tro och vara skyddad,
det ser jag som en gåva.

En sådan välsignelse,
en gåva från ovan.

Ge tillbaka det du tar
och be om förlåtelse för det du tog.

Din kärlek till din nästa,
glöm inte att det är det bästa.

Så lev att ständigt anstränga dig att vara god
och dela med dig av din tro.




Fri vers av Smurfan
Läst 561 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-06 21:43



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Klart! Dela med
Dig av Ditt bästa
till Din nästa, då
blir ni ju två, som
kan festa...
2008-09-08

  Maria T
"Jag skulle vilja våga tro
att kärlek är den makt
som ändå världen bär"
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan