Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta vara på de stunder vi har.


Sandkorn / Guldkorn

Som sandkorn
i universum
vi råkas
stannar till
virvlar iväg
återkommer
försvinner.

Men minnet
finns alltid
kvar.
Guldkornet
som blir till
en dröm
stannar kvar.




Fri vers av Smurfan
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 21:45



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Vacket. Lar man sig att slappa taget blir minnet vackert aven om allt inte blir som man tankt sig i lviet.

Eva
2008-09-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Ett ögonblick
kan ge en en kick
för livet, det är givet!
DU HAR SÅ RÄTT!
****************
FINT BESKRIVET!!!
******************
2008-09-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt! Ett ögonblick
kan ge en en kick
för livet, det är givet!
DU HAR SÅ RÄTT!
****************
FINT BESKRIVET!!!
******************
2008-09-08

    Birgitta Wallgren
Ja, fin tanke att vi människor är så som guldkorn!!
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Smurfan
Smurfan