Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ty jag har lärt mig vad kärlek är...

I veckor har jag velat, funderat
och försökt komma fram till
hur du vill att jag ska göra
för att bevisa
att jag älskar dig.

Mitt hjärta saktar ner sina slag
och lungorna tar åt sig av syret jag suger in.
Tårarna slutar rinna
och långsamt avtar smärtan
i samma stund som
du
kliver över tröskeln.

För vet jag
precis vad jag ska göra.
Jag förstår att
kärlek
inte ska göra ont.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Farväl!




Fri vers av wedquinna
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-06 22:31



Bookmark and Share


  Shininkagemusha
Snyggt. Det ska inte göra ont... :) Bra påminnelse.
2008-09-07

  Carl Thomas
BRA!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

wedquinna
wedquinna