Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

ensamskrattet

e k a d e   e k a d e

jag vänjer mig väl

och tänjer mig väl

 

stod stilla i smärtan

årstiderna har gått

 

sånger spränger

känslor tvingas hålla

sig på plats

ohjälpligt

 

det finns ingen väg ut

vägen ut är vägen in

 

som inte längre är

jag sprängs

inifrån all

min längtan

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 00:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja längtan är tung men har ändå vingar- den för oss rakt genom sorgen framåt.
2008-09-07

  * Ammi *
ja .. det pockar och den här årstiden ger tid till tankar ..
kram
2008-09-07

    Squire
Vägen ut är vägen in. Tål att tänkas på.
Tack för den insikten!
Vackert.
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP