Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå Stillhet

Under vindarna, tätt emot daggfyllt gräs

Fann hon tankar

Främmande själars hopp, tröst och önskan

Vindlade endast för hennes skull

De svävade i en evighet, alldeles intill hennes ögon

De alldeles för kalla

Blå

Ögonen




Fri vers av Squire
Läst 493 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-07 00:09



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Blå ögon kan vara kalla
Då är det fint att ha
ett inre öga som ser
2008-09-07

  Sthal
Känslomässig poesi ger

"Främmande själars hopp, tröst och önskan"

till de Blå klara
ögonen
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Squire