Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du går


Innan du reser
vill jag
med dig vandra
längs min stads gator,
tills havet tar vid

Det gör ingenting
att juli blåser sina sista vindar,
och att regnen
aldrig drar förbi

Jag skall visa dig mina hemliga stigar,
i kungens park

och i silverpilens skugga
vill jag med dig
dricka

ett sista farväl...




Övriga genrer av tanto
Läst 327 gånger
Publicerad 2005-07-26 14:50



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Fin och poetisk
2005-07-26

    ej medlem längre
Fint som attan, funderar bara lite på mellanrummet och punkterna i slutet, skulle spontant själv bara skriva:

och i silverpilens skugga
vill jag med dig dricka
ett sista farväl.
2005-07-26

  Teresia Ridell
Härligt målande dikt !!!
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

tanto