Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg ...





Du,
som finns och inte finns

Kom ihåg mig
när du är döende
och
när livet går förbi dig

Kom ihåg mig
mitt leende, mitt hår
och
mitt namn

Kom ihåg
ta hand om dig
och
glöm inte mig

Kom ihåg ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 477 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-07 14:17



Bookmark and Share


  devilsangel
Så vackert, berörande och kärleksfullt skrivet..om det viktigaste..och någon man verkligen älskat glömmer man aldrig..kram!
2008-09-09

  ~Leonardo~
Mycket fin vädjan om att man ska minnas
någon nära, underbart formulerat.
2008-09-07

  Fredrik Stillesjö
Hej Sumeja!

En varm innerlig dikt, som berör mig djupt... Hälsar vännen Fredrik
2008-09-07

  dalida_bl
Kärleksfulla människor vet hur de ska formulera längtan...
Jätte fint!!!
2008-09-07

    Mymlan.
De finns många man önskar minns en och jag tror faktiskt att fler än man tror aldrig glömmer bort en. "Du, som finns och inte finns" väldigt vacker dikt!
2008-09-07

  anits VIP
Så vackert och sorgligt det känns
att läsa, men ändå längtansfullt
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic