Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





 

.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-07 16:56



Bookmark and Share


  Trädflickan
Ja den kan vara tom och innehållslös. En väntan på att måndag ska komma..
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP