Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är kär i mig själv jag är kär i mig själv jag är kär i mina drömmar jag är aldrig riktigt nöjd


ÖNSKELISTAN SKICKAS TIDIGT I ÅR (jag vill ha en pojke med självmordsben)

Jag vill ha en pojke med självmordsmala ben och så'na där
lår som jag kan få mina fingrar kring.
Jag vill ha en pojke med stora förvånade ögon med luggen i dem.
Jag ska kunna fylla ett badkar i hans ögon, annars är de för små och
annars är de inget speciellt.

Jag vill ha en pojke med så många piercingar i sina läppar att det inte går att kyssas utan att det blir läskigt.

Jag vill ha en pojke med stora händer
med smala pianisthänder
och med naglar 5 mm ifrån fingertopparna,
jag vill ha hans fingrar i munnen.
Jag vill ha en pojke som är alldeles för lång
alldeles för smal
alldeles för söt
för att vi ska se bra ut tillsammans,
men folk ska ändå säga att vi är så hiiiimla söta bredvid varann.

Jag vill ha en pojke som dricker svart kaffe och som
ska lära mig dricka kaffe
fastän det är så djävla fruktansvärt
men jag vill se honom dricka det och
njuta.
Jag vill ha en rockig pojke i tajta jeans som han skurit upp i låren
och som fransat sig där
och han ska ha ett vitt linne som är för stort så att hans undervikt ska synas desto mer.

Jag vill ha en pojke som pussar mig på nästippen och som dansar för mig.
Jag vill ha en gitarrist som spelar så man inte förstår någonting.
Jag vill ha en poet som tänker självmordstankar och samtidigt ler finurligt
som älskar mig och lägger kärleksbrev under min huvudkudde när jag inte är där.

Jag vill ha en grabb med ljus talröst och djup sångröst som förför mig med sin musik,
en kille som alltid berättar att jag är vackrast på jorden
som röker i jeans och kofta på balkongen när det är snö och minus

Jag vill ha en pojke som får plats i min kläder
på bredden
och som är alldeles för lång för att se klok ut ändå,
jag vill ha en pojke med skarpa kindben som slår ut ur ansiktet som pilbågar.

Jag vill ha ett fantasifoster.




Fri vers av Sandrew
Läst 867 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-09-07 20:05



Bookmark and Share


  john ekström
Jag gillade denna, mycket snygga och målande beskrivningar.
Även om du bara beskriver hela dikten rakt igenom om denne man så blir det inte tjatigt utan man bara fångas med.. även som man.
2009-08-23

  Smultris
du är som mig och din text beskriver min pojke, han är allt det där och lite mer fast utan piercingarna...

herregud så rätt.

gillar stilen och sättet du skriver på.

jag ska nog bokmärka din text... första gången på evigheter som jag bokmärker något.
2009-01-09

  leika
haha åhh älskar texten
2008-12-29

  HerrGlad
Vi har samma killsmak du och jag ^-^
Extremt bra, jag blir avundsjuk på dig vid tanken.
2008-09-08

  notsomad
Älskar titeln på denna :)
2008-09-08

  Kaylie
Du vet åtminstone vad du vill ha får man säga i alla fall, men nog är det en dröm du har blivit kär i...
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew