Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ligger i hårdträning

 

 

jag tar konsekvenserna

av mina felbeslut

sopar upp

efter mig

snyggar till

efter bästa förmåga

 

ensamfattade beslut

blir inte

alltid så bra

kanske

övning ger

färdighet

 

jag ligger i hårdträning

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 21:02



Bookmark and Share


  Ilona _L
Du är jätteduktig!
Kram Ilona
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP