Dödsdagen, min älskades sista stund i livet, närmar sig.
Jag hade tänkt att skriva en vacker vers, men har drabbats av total kramp...." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödsdagen, min älskades sista stund i livet, närmar sig.
Jag hade tänkt att skriva en vacker vers, men har drabbats av total kramp....



Jag trodde jag var starkare nu

 

snart är det tre år sedan

och NU är jag ju starkare

det VET jag ju det har jag

känt ett bra tag ju - eller

 

det drar ihop sig i magen

minnesbilder tränger fram

banar sig väg rakt igenom

mina starkaste motstånd

 

här rullar hela filmen fram

och baklänges och tvärtom

tårar väljer inte

jag väljer inte

 

insiktsorden kom

jag accepterar

min livslånga

sorg

 

 

                                      

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-07 21:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Gunilla här.
2008-09-09

  Teresia Ridell
"Spiralgång" som Gunilla här nedan skrev..mycket bra uttryck ! Så är det..lite upp..lite ner och sen runt runt. De är ett helsicke emellanåt att komma vidare. Men hoppas verligen att det går på något sätt att med tiden mestadels stå upprätt trots alla "snurr".
2008-09-08

  Gunilla VIP
Det är som en spiralgång.
Man kommer åter till
samma punkt,
men lite annorlunda
för varje gång.
Styrka
är inte det
att våga
svaghet?
2008-09-07

  Kalle.O
Det här var en vacker vers Ulla...
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP