Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill blandas med rådjurets tårar

Släpp ut mig
ur former
ur synlighet

Ur svindlande

Svindlande

Medvetenhet

Svimmande märklighet
sekunder
i evighet

Släpp ut mig
ur handlande
ur kroppslighet

Jag vill slippa allas ändlighet

Alltid

alltid denna ändlighet

Släpp in mig i skogen av stjärnor
där jag upphör

Där alla befinner sig som dör




Fri vers av GaiaKaja
Läst 387 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja