Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är ingenting

 

tiden är ingen

faktor att räkna med i

sorgens längtansvärld

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-07 23:25



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Sorgset. Hoppas verkligen tiden läker lite iallfall..hur ska man annars orka vidare ?
2008-09-08

  Gunilla VIP
Tyvärr är det så
att tiden
läker inga sår.
Läkning kräver
omsorg ....
Fint formulerat Ulla!
2008-09-07

  Ilona _L
Nej det är en stor lögn att tiden läker alla sår!
Men man lär sig hantera den.
2008-09-07

  Anders Nordlander VIP
sant skrivet!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP