Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talande ögon och svarande hjärta


Vilka ögon, fantastiska, underbara, otroliga
Vilken blick
Jag drunknar, Sugs in
Du behöver ingen mun, för dina ögon talar klar och tydligt

Och mitt hjärta svarar





Fri vers av Therés
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-08 10:05



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ord kan sägas med ögon och avlyssnas med hjärtat.
2008-09-08

    deb8
Härliga rader:)
2008-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!