Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minne från landet


Sommarnatt



Skogen kantar vägen
så mörk och doftande

Så mörk och skrämmande
när det det plötsligt rasslar till

Något mjukt springer förbi mig
hjärtat bankar

lämnar mig med en iskall känsla i magen

Långt därframme ett hus
skyndar på stegen

snart framme nu

Katten sitter på trappan
slickar förnöjt sina tassar

gårdsplanen badar i ljus...







Övriga genrer av tanto
Läst 259 gånger
Publicerad 2005-07-26 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tanto