Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogråtna tårar


Ibland gråter jag
utan att egentligen
vara ledsen


det är liksom
gamla tårar
som åldrats
och vill
ta farväl




Fri vers av Nic
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-07-26 20:42



Bookmark and Share


  Rachel Roth
tar detta till mig, tack!
2005-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic