Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rik man på sitt yttersta




Den förmögne mannen låg på sitt sista
Fylld av skräck, vånda & farhågor


Över att alla sina pengar & saker mista
Och över att hans kropp snart skulle stå i lågor


Men så började det i honom ila och rista
Han var rädd att han höll på att mista sina sinnens förmågor


Hans inre lystes upp utav Dödens & Kärlekens gnista
Och han fick äntligen svar på sina olösliga frågor.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-08 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP