Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med Rolexklocka på armen


I offentlighetens ljus


satt du
blottad
bespottad
avklädd

med Rolexklocka på armen

(och den var äkta)




Fri vers av Nic
Läst 185 gånger
Publicerad 2005-07-26 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic