Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kodnamn är bra, tills alla vet vad kodnamnet egentligen står för. "kalle" också förknippad med "en hand att hålla, en människa att älska" far åt skogen sågspånskalle, jag ska käka flingor


"Kalle"

Men du vägrade att lyssna
nu när jag av mod började sjunga
sjunga ut den svåraste och högsta tonen
som skulle ha klingat vackrast utav alla

Nu när jag äntligen hade sträckt ut min hand
den som så länge hade räds att ta någon annan
då var dina fingrar långt borta
utom räckhåll för mina

Nu när jag äntligen vågade möta dig
vågade tränga in i dina djupaste vrår
där inte ens ett andetag skulle fått plats
då verkade dina tomrum vara fyllda

Nu när jag bad om fem minuter av din tid
för att få sätta ord på kärlek
gränslös och oskyldig
passionerad och lidelsefull
fanns det ingen tid att få

Jag kunde inte tjäla den
Jag kunde inte få dig att ge mig den
Jag kunde inte få dig att vilja lyssna

Att jag bara ville älska
Att jag bara ville bli älskad

Lev nu min kära
Med dina fyllda tomrum
Medan du tömmer mina
På hoppet som mig närt

Älska någon annan
Med kärlek jag dig ger
Genom eld vind och vågor




Fri vers av caasandra
Läst 418 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-08 23:18



Bookmark and Share


  goneforever016
Han är inte värd något så fint som du.
Du är värd någon som inte sårar, någon som tar hand om dig.
Sluta jaga, låt Kalle komma till dig!

För mig är du en stjärna.
Ett solsken!
2008-09-15

  Burn
Oj, då förstår jag om det känns lite sidådär just nu. Men när man läser första meningen så verkar det som att det inte är en sån bra kille ändå,
om det kan vara en tröst i bedrövelsen:S
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

caasandra
caasandra