Homage till osteopatin

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homage till osteopatin




Det kommer att lyckas

 

efterlängtat återbesök

för att vridas och vändas

som en korkskruv

och kanske höra

ett och annat knäpp

 

lite vimmelkantig

efter en timme

lämnar på lätta fötter

 

den stora tröttheten

när kroppen har dragit igång

sitt artillerie för att få

lederna att inse att de

bör producera mer ledvätska

 

natten blev orolig av endorfinkicken

sömnlös mellan varven

vaknar jag av en mardröm

 

överkörd av tåget

misshandlad - vad har hänt -

från tårna och upp genom hela kroppen

blev jag övertygad om

att jag inte är helt död än

 

i bakhuvudet har

fötts en total förvissning om

att detta kommer att lyckas

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 10:00



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja vännen, det känns i maggropen va?
jag håller verkligen tummarna!!!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP