Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bitterhet, bara ren glädje.


Hon är flickan med ett stort leende
Det enda hon visar omvärlden.
De ser en oskyldig ängel,
Vars synder är oexsisterande.
Hon är allas vän, i det närmaste ett helgon.

Jag brukade finnas vid hennes sida,
Lita blint på det hon sa.
Tills den dag hon gjorde sina val
Och visade sin rätta jag.
Ett inre som är det mörkaste själ
Med tankar som fräter.
Utsidan är en motsats
Till vad insidan har att erbjuda.

Hon kan gå över lik
för att få det hon vill ha
Offrar sina nära
Utan att ge det en endaste tanke.
Mörda med ett leende på läpparna.

Jag offrades
Hängdes upp på en på påle.
Led tills gränser blev suddiga.
Trots det återhämtade jag mig.
Att inte vilja veta av dig
Blev min befrielse.




Fri vers av Redbird
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird