Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönheten kommer inifrån





Älska dig själv

Såväl dina styrkor

som dina svagheter

- allt är du -


Skönheten kommer inifrån


Du blir vackrare om

du är lycklig

och

tycker om dig själv


God självkänsla

är det bästa vapnet

mot människor

som kanske inte alltid vill

vårt bästa




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2008-09-09 18:31



Bookmark and Share


  mare VIP
Helt rätt....bra nedskrivet, bokmärkes..
2008-10-14

  LoVeR-PoWeR
Jätte, jätte, jättebra!!!
Kram
2008-09-10

  dalida_bl
Du är bäst min vän!

Med vänliga hälsningar

Invandrarverket*ler sött*
2008-09-10

  Blåbäret
Den skönaste skönheten kommer från de som upptäckt detta...Applåder!
2008-09-09

    Mymlan.
så väldigt klokt! en dikt som alla borde läsa
2008-09-09

  Trädflickan
Helt rätt och riktigt!
2008-09-09

  anits VIP
Vackra ord och så sant
2008-09-09

  Mr Lindemann VIP
Känna sig själv med alla bra och dåliga sidor...
2008-09-09

  Ewa Åkerlind
Absolut
2008-09-09

  Ewa Åkerlind
Absolut
2008-09-09

  Ewa Åkerlind
Absolut
2008-09-09

  friheten
Väldig bra och klok skriven!
2008-09-09

  Johan Bergstjärna VIP
Ja om man är snäll mot sina svagheter, så är det mycket lättare att göra nånting åt dom.
Bra talat! : )
2008-09-09

    Lindizz
Vackra fina rader.
2008-09-09

  Lejonhjärtas poesi
Visst kommer skönheten inifrån och det utstrålar vi dessutom genom trygghet och charm till vårt yttre till den helhet som formar oss till de unika människor vi är.
2008-09-09

    JoLu
gillas och applåderas*
2008-09-09

    CamillaN
Så sant som det är sagt...!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP