Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens timma


Någon gång under den magiska timma
timmen som befinner sig i gränslandet
landet bortom allt
tiden bortom allt
då natten förtvinar
dagen ännu orörd



Då du är öppen
blottad in i själen
lyssna till de viskningar
som kommer till dig
smygande för att inte störa



Lyssna till din inre röst
som kommer med sanningarnas sanning
orörd, naken, som själva livet
följ med din inre vägvisare



på den himmelska resa
där du ska möta
din mästare
iklädd oskuldens skrud
och visdomens ord

lyssna

lyssna

till ditt livs hemlighet

och hemlighetens nyckel till ditt
liv ska vara dig given




Fri vers av Nic
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-07-27 00:37



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
En spännande dikt som är formad så att jag som läsare kan fantisera och lyssna till min egen inre röst - smakfullt och mycket poetiskt
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic