Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rewind

du säger att du saknar hur jag var
och jag saknar mig själv

jag skulle gått till bup och fått lyckopiller ändå.




Övriga genrer av lills
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-09 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lills
lills