Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JOINA ANTI-POESIGRUPPEN!


V5 - kontra kosmos gräddvolymer i baksats nätstrumpa




Ute i Kosmos vilar Gräddkungen i sin rosa nätstrumpa

Hans hästar på travet springer in pengar men ingen åker Saab

Kolleraturistiska departementet är sprängfyllt av s k trombocyters inälvor


I drömmar härjar terrorn, så jag vaknade med lättnad av att kärleken sken

Gräddkungen tog ett anti-kosmiskt rosa bubbelbad i mitt badkar av gjutjärn

Raketmotorn hackade så vi frågade grannen om TV-koderna


Så faen heller jag lämnar ut dom till er jakkaplämpi-guunådigast!

Jävla granne sken kungen som hade suttit på taket på WTC 11 september.

Jaakloggs brygga under sånär i en stilla bedjan om katafåniska upplösningar.
 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 22:41



Bookmark and Share


    Bellissima
Hur ska jag kommentera det här... Ha ha! Tyvärr vill jag inte joina antipoesigruppen. Har ju just hittat hit! Kanske nästa vecka:)

Men hörru du! När har du tjuvtagit det fotot på mig???
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP