Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När världen förändras

Det börjar som en brand
som terrordåd och jordbävningar

Filosofernas krig

Några minuter senare
blir världen mänskligare
Du själv är helt förlorad

Nu faller de sista bitarna




Fri vers av Jonathan Ilja
Läst 299 gånger
Publicerad 2008-09-09 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Ilja
Jonathan Ilja