JOINA ANTI-POESIGRUPPEN!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JOINA ANTI-POESIGRUPPEN!


allabillakulle ingroparagrom



micro-saturna allabillakulle

asfaltskännings alfatropiska ömhet

mina ludna ben mot dina släta

skapar en heliofobisk lyckokänsla

långt ut i det plasmagrafiska varandets förnimmelseoas. 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-09 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP