Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gator

 

Regnvåta gator
följer mig hem denna kväll
med tunga höststeg

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 834 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-11 06:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En perfekt haiku, enligt mitt tycke,
storgillar din beskrivning, dina
ordval och stämningen du
målar upp, igenkännande
*bokmärker*
2008-09-13

    ej medlem längre
Välavvägt - varje ord har sin plats. Man känner sig själv gåendes den regntunga kvällen ...
2008-09-11

    ej medlem längre
Ord som fångar den grå höstens stämning. Man nästan hör de trötta stegen mot gatan.
2008-09-11

  Per Rydberg
Laddad text; varje ord väger tungt! Snyggt
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H