Man lär sig förhoppningsvis något om sig själv av smällar man går på.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man lär sig förhoppningsvis något om sig själv av smällar man går på.




Är jag

 

snäll

naiv

blåögd

godtrogen

 

det är jag i ett nötskal

 

trots alla

chanser till lärdom

bevarar jag delar av mig själv

 

snäll

naiv

blåögd

godtrogen

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-18 09:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag känner inte igen den bilden av Dig Ulla.
Bokmärker för att suga lite till på orden och se vad jag kommer fram till.
2008-09-18

  Mr Lindemann VIP
En text som anad livserfarenhet
Vem kan resa sig mjukt igen efter det att denne blivit hårt nedslagen?
2008-09-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP