Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära skrivarvänner

 

utan att någonsin

ha setts

känner ni mig bättre

än

många andra

 

tanken svindlar




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-09-10 13:52



Bookmark and Share


  Ilona _L
Fina och häftiga tankar!
Märkligt egentligen!
Men man får nog ta det med en liten nypa salt.
Blev ordentligt bränd av en kille här på netet... från Hälsingland.
Men det var oifs en dejtingsajt.

Nu mera så håller jag mig här och det känns som en ok nivå.
Alla som skriver här lär man sig lite om och det är så vansinnigt kul. Jag är faktiskt beroende nu!
Kram /Ilona
2008-09-10

  Bibbi VIP
Håller med deb8 här till fullo.
Bokmärke.
2008-09-10

    deb8
Visst är det fantastiskt. Jag tror ma lär sig mer om männsikor här innen än någon annanstans. här är det hjärtan som talar bortom yta och masker. Själens utrymme..helt enkelt. Love it!
2008-09-10

  glittertindra
denna sida.. ett vänskapsuniversum... :)
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP