" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Du diktare där

 

Har du pulserande blick och rent hjärta då du
skänker liv  i orden?

Äger du en penna som ger bränsle åt själens glöd?

Har du språket som  etsar sig i minnet
och skänker liv åt sinnet

Finns det mod i dig att lämna ut dig själv
likt en lindansare utan skyddsnät?

Är du godtrogen nog att se oss med
barnets ögon då skänker oss livet i dina dikter?

Får du in liv åt dina gestalter i dina alster?

Skildrar du människors öde i ett
känsligt flöde?

Är du naken tillitsfull då du ger liv åt
 orden åt oss på jorden
?

 

Se, då du en diktare är

 




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-09-10 18:04

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och fint skrivet
2008-09-14

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbara ord som bara smälter in i hjärtat.
Du har lyckats förmedla i din dikt/B
2008-09-12

  Anjeska
Stiligt!
2008-09-10

  nina DeBono
Tanke och själ i en penna!
// nina
2008-09-10

  Jaqualx
Ja där var en vacker spark i arslet på ett flertal av oss.
Nej inte alltid är mitt svar men jag tycker mkt om både frågeställningen och ditt sätt att framföra den.
2008-09-10

  Night Soul Woman
:)

Fint skrivet:)

:)


*applåder*

Vad annars?
2008-09-10

  lyckeli
Om jag har ett pulserande hjärta o ren blick...Klättrar i berg utan skyddsnät...är naken på jorden.....gills det då?
2008-09-10

  Fånga dagen
Klockren text gillas mycket

anna-karin
2008-09-10

  Havsbris
ahhahahahha
nattfursten ;o)
2008-09-10

  Havsbris
Precis!!!!!!!!!

hur kan du ser så bra
i mig?? ahhahah

du kan mig upp och
ner baby ;o)
det kunde aldrig
drömma om ahhahah

tack tack, ska ta allt
för mig ;o)
Så är jag, så känner jag
mig, nu seriös!! Annars
skulle jag inte skriva
i huvudtaget!!

Bra gjort Mister ;o)
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP