Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gyllene måndag

Hundra gyllene timmar för en
Måndagsmorgon fylld av daggdroppar
Som glittrar
Och skimrar
I ljuset av en Måndagssol

Hundra gyllene stämmor för en
Kall västanvind fylld av daggdroppar
Som stänker
Och väter
I ljudet av en Måndagskör

Hundra gyllene äpplen för en
Gammal hängpil fylld av daggdroppar
Som sipprar
Och droppar
I djupet av en Måndagsdamm

Hundra år har gått
Och samma vers har rått

Hundra gyllene piskor för en
Häst med droska fylld av daggdroppar
Som knarrar
Och nöter
I hjulet av en Måndagsvagn




Fri vers av Bauhaus Fashion
Läst 377 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-10 20:29



Bookmark and Share


    3_miles_high
Jag tänker nu påpeka att vi borde dela på en egen bok med texter i du och jag Col. :) Du kan fylla halva med dina texter så fyller jag andra halvan med mina.

För jag tycker att dina är helt fantastiska.
<3

:)
2008-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Bauhaus Fashion
Bauhaus Fashion