Bohusläns pyramider
Foto Ulla T

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohusläns pyramider
Foto Ulla T




Kärlek till ett berg

 

en av de vackraste platser

jag vet

här kan jag stå i

en evighet

 

klättra upp är inte möjligt

men skådat genom

kikaren ser jag

ändå allt

 

det är detta som är

alltings födelse

som hela tiden ändras

men ändå står kvar

 

igår ett lejonhuvud

idag en indian

imorgon är

en annan dag

 

berget suger mig dit

måste se hur ljuset faller

just idag när regnet strilar

faller allting grått

 

berget lever ändå

ständigt sitt eget liv

och mina timmar där

fyller min tomhet med kärlek

 

fyller mig med längtan

men ändå tillfreds

jag är kär i

ett berg




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-09-10 22:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns som om jag skulle kunna tappa bort mig själv här och bara gå upp i rök?"
"Om det är en dröm så låt mig få drömma"
2008-09-12

  Bibbi VIP
Det var ståtligare än jag hade föreställt mig.
Applåd och bokmärke.
2008-09-11

    ej medlem längre
Ett stiligt berg och ett gott val av älskare *L*
Vacker bild och vacker dikt som harmonierar:)
2008-09-11

  Yvonne
En vacker dikt om kärleken till naturen och dess under. Fantastisk bild.
2008-09-11

  jardan
Härlig med underbar bild samtidigt som du ger mej nya bilder.
2008-09-11

    Melona
tycker verkligen om dina ord

och jag kan relatera till dina ord, verkligen...
tack
bilden är underbar

pyramider, ler gott åt detta!
2008-09-11

  Teresia Ridell
Alldeles underbart !
Ibland bara stannar man till och ser naturens storslagenhet och du beskriver det vackert !
2008-09-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP